historie

factum2 el & teknik er en søstervirksomhed til arkitekt- og ingeniørvirksomheden factum2 rådgivning. Med udgangspunkt i det eksisterende setup og forretningsgrundlag var etableringen af factum2 el & teknik en naturlig forlængelse af de strategiske planer, ledelsen havde for den samlede virksomhed.

factum2 el & teknik hviler på et stærkt fundament af erfaring og ekspertise, som sikrer vores kunder den bedste service og kvalitet i fællesskab med factum2 rådgivning tilbyder vi en bred vifte ydelser, hvilket er vores kunders garanti for overblik, gennemsigtighed og kvalitet – for vi kender boligen.

kvalitet

factum2 el & teknik har valgt at være medlem af brancheorganisationen TEKNIQ. Som medlem af TEKNIQ er factum2 el & teknik altid opdateret i forhold til bl.a. lovgivningskrav og diverse administrative og tekniske bekendtgørelser inden for elinstallationsområdet. Det kommer vores kunder til gode, da vi som autoriseret elinstallationsvirksomhed repræsenterer høj faglighed, kvalitet og sund fornuft.

Som virksomhed efterlever vi branchens meget høje standarder og krav til kvalitetsstyring i forbindelse med udførelse af elarbejde. Ja, vi tillader os faktisk at stille endnu højere krav til os selv, hvilket i sidste ende er vores kunders sikkerhed for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Vores medlemskab af TEKNIQ og vores fokus på standarder og krav er alt sammen med til at understrege vores kontinuerlige fokus på og arbejde med kvalitet i hverdagen. Vores kunder ved nemlig godt, at det kan blive dyrt at spare den sidste krone, når man skal finde en kompetent, professionel og erfaren elinstallatør. Kvaliteten af det udførte arbejde er vigtigere.

forretningsområder

factum2 el & teknik er førende inden for forretningsområderne eleftersyn – i daglig tale kaldt eltjek– lovliggørelse af ulovlige elinstallationer og traditionelt elarbejde og elservice. På den måde ønsker factum2 el & teknik at være kundens foretrukne valg inden for elinstallationer.

Som elinstallationsvirksomhed dækker factum2 el & teknik et bredt spektrum af elarbejde – bl.a. traditionel elservice og elinstallation. Vi løser således opgaver inden for f.eks. belysning, solcelleanlæg, alarmanlæg, datainstallation, udskiftning af HPFI/HFI-relæer og meget, meget mere.

factum2 el & teknik er samtidig leverandør til sælgere af fast ejendom og til de største forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, stat og kommune samt andre ejendomsbesiddere overalt i Danmark.

Vi tør godt sige, at vi arbejder som et stort team, hvor alle er dynamiske og topmotiverede. Alle ved, at den fornemmeste opgave er at give kunderne en god oplevelse og sikkerhed for, at valget af factum2 el & teknik som leverandør var det helt rigtige. Det er derfor, at vi med glæde siger: factum2 – helt sikkert.

Bent Harding
Adm. direktør, factum2 el & teknik as